Корица Защита на класифицираната информация в условията на кризи - стратегически приоритет на политиката за национална сигурност

Защита на класифицираната информация в условията на кризи - стратегически приоритет на политиката за национална сигурност


интернет книжарница Нова звезда
Автор: Орхан Исмаилов

Издателство:

Корична цена:10.00 лв.
Отстъпка:1.50 лв. (15.00 %)
Цена:8.50 лв.
ISBN:978-954-2946-10-6
Година:2011
Подвързия:Меки корици
Страници:200
Език:Български

В книгата е обобщен и представен опита на автора, придобит от работата му в Държавната комисия по сигурността на информацията и в различните структури на НАТО и ЕС, занимаващи се с проблемите на Информационната сигурност и безопасност. Част от резултатите са авторска интерпретация на съществуващите закони , наредби, стандарти и приложения, а друга - резултат от изследвания и практически разработки.
Книгата е интересно четиво за любознателния читател, подходящ учебник за обучение и ценно методическо средство за студенти, специализанти и докторанти, наръчник за ръководители и потребители. Авторските изследвания могат да послужат за основа на бъдещи научни изследвания и приложни разработки.
Част от резултатите са и част от учебното съдържание на няколко курса за студентите от Университета за библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ).

Останалите книги от поредицата:
 
Управление на риска, тестване и оценка на мрежовата и информационна сигурност
Модели на защитени взаимодействия в компютърни системи и мрежи
Сигурност на информацията
Международни стандарти и добри практики за защита на информацията