Корица Смартфони и таблети. Android за нашите родители

Смартфони и таблети. Android за нашите родители


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Денис Колисниченко

Издателство:Асеневци

Корична цена:13.95 лв.
Отстъпка:2.18 лв. (15.63 %)
Цена:11.77 лв.
ISBN:978-954-8898-51-5
Година:2014
Подвързия:Меки корици
Страници:158
Език:Български

Тази книга е отличен самоучител за тези от вас, които не са имали смартфон или таблет, работещ под управлението на операционна система Android™ .

Първата част на книгата е вашата основа. След като я прочетете, ще се превърнете ако не в най-добрия, то поне в опитен потребител на Android.

Втората част е посветена на общуването в интернет и не само на него. Ще научите как да създадете контакт, как да осъществите видеовръзка в Skype™ и как да изпратите фотографии от вашата почивка на близки и приятели. Разгледани са и браузърът, програмите за работа с електронна поща, както и програми за по-лесно използване на социалните мрежи.

Третата част е посветена на развлеченията. В нея се разглеждат програми за възпроизвеждане на музика и видео, както и за редактиране на фотографии. 

Четвъртата част ще ви помогне да решите специални задачи. В нея ще научите много интересни неща, като например как да шифрирате файловете или да поставите парола за стартиране на някакво приложение.

 

Денис Николаевич Колисниченко е водещ автор в областта на програмирането и информационните технологии. Написал е многобройни статии и повече от 30 книги на компютърна тематика, в това число книги за PHP, MySQL, различни Linux дистрибуции (FreeBSD, Fedora, Ubuntu, openSUSE, Mandriva), Windows, интернет, Joomla!, Slaed, PHP-Nuke, Drupal и др. 

Автор на проекта http://www.dkws.org.ua и създател на дистрибутива Denix - http://denix.dkws.org.ua.