Корица Закон за движението по пътищата 2017г.

Закон за движението по пътищата 2017г.


интернет книжарница "Нова звезда"
Издателство:

Корична цена:4.80 лв.
Отстъпка:1.20 лв. (25.00 %)
Цена:3.60 лв.
Година:2017
Подвързия:Меки корици
Език:Български

Над 50 бройки 30% отстъпка!!!

Над 100 бройки 35% отстъпка!!!

Последни промени към 15.02.2017г.


Закон за движението по пътищата + Мобилно приложение Зебра ЗДП 2017

Книгата обхваща всички правила за движение по пътищата, видовете пътни превозни средства, различните правоспособности на водачите на ППС, правата и задълженията на службите за контрол и достъп до пазара, принудителните административни мерки, както и административнонаказателната отговорност.

В книгата са поместени извлечения от най-важните наредби по прилагането на закона:

  • - Временна организация и безопасност на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците;
  • - Сигнализация на пътищата с пътни знаци;
  • - Сигнализация на пътищата с пътна маркировка;
  • - Регулиране на движението по пътищата със светлинни сигнали;
  • - Определяне първоначалния максимален размер на контролните точки, условията и реда за отнемането и възстановяването им;
  • - Наказателен кодекс.

 

Към изданието получавате и книжката „Глоби, санкции и контролни точки” – 16 стр., в която са представени нарушенията и санкционирането им в удобен, табличен вид. (С отразени промени от април 2017)

 

В цветните приложения в края на книгата са поместени всички видове пътни знаци и табели, маркировки, сигнализации (светофари), ситуации относно: предимството, реда за преминаване, маркировките, изпреварването, разположението на пътя, спирането за престой и др.

 

  • ЗЕБРА ЗДП - НОВИ точки април 2017

Мобилното приложение ЗЕБРА ЗДП е предназначено за таблети и смартфони. То съдържа всички важни глоби, санкции и контролни точки, които могат да бъдат налагани от правоимащите органи при нарушаване на правилата за движението по пътищата на територията на страната.

ЗЕБРА ЗДП работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация или необходими промени, за да получите най-новите изменения.

Приложението ЗЕБРА ЗДП е достъпно в Google Play и се активира с уникален код за достъп, който получавате еднократно при закупуването на книгата – Закон за движението по пътищата.

Изданието може да бъде полезно, както за кандидат-шофьорите така и на всеки водач на ППС.

 

Специален подарък към Закона за движението по пътищата - Калъфче за документи.


Вижте също и:


Интерактивно учебно помагало за кат.В

 

Интерактивно учебно помагало за кат.СОфициални изпитни тестове за кандидат-шофьори (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм) 2017 + Зебра Тест