Корица Контекстна реклама - основи, тайни, трикове

Контекстна реклама - основи, тайни, трикове


интернет книжарница "Нова звезда"
Автори: Алексей Яковлев, Александър Чупрун

Издателство:Асеневци

Корична цена:19.95 лв.
Отстъпка:3.00 лв. (15.04 %)
Цена:16.95 лв.
ISBN:978-954-8898-09-6
Подвързия:Меки корици
Страници:204
Език:Български

Авторите на тази книга - практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите:

  • Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама.
  • Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране.
  • Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата.
  • Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове - с така наречения кликфрод.
  • и още ...
Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.