Корица Среднощната библиотека

Среднощната библиотека


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Мат Хейг

Издателство:Локус

Корична цена:19.00 лв.
Отстъпка:3.80 лв. (20.00 %)
Цена:15.20 лв.
ISBN:978-954-783-330-2
Година:2020
Подвързия:Меки корици
Страници:352
Език:Български

Някъде там далече отвъд ръба на вселената има библиотека, която съдържа  безброй книги, всяка от тях – история на друга реалност. Една разказва историята на живота ви какъвто е, заедно с друга книга за другия живот, който сте можели да живеете, ако бяхте направили различен избор в  някакъв друг етап.  Макар всички да се чудим какъв е можел да бъде животът ни, какво бихте направили, ако имахте шанса да попаднете в библиотеката и лично да разберете? Дали някой от онези животи наистина би бил по-добър?


В пленителния нов роман на Мат Хейг Нора Сийд се оказва изправена пред това решение. Изправена пред възможността да замени живота си за нов, да прави друга кариера, да отмени старите „скъсвания”, да осъществи мечтата си да стане специалист по ледниците; тя трябва да се разрови в душата си, докато пътува из Среднощната библиотека, за да реши какво е истински удовлетворяващо в живота и преди всичко кое е това, заради което се заслужава този живот да се живее.

 

Очарователно четиво, изпълнено с топлота и хумор, и ярка възхвала на силата на книгите да променят животи.The Sunday Times

 

Вдъхновяващ, трогателен роман за съжалението, надеждата и втория шанс. ДЕЙВИД НИКЪЛС

 

Възхвала на възможностите в живота… Прекрасна концепция… Очарователно.

The Guardian

 

Прекрасна и желана светлина на надежда и мъдрост в тъмнината.

ДЖОАН ХАРИС

 

Съвременна притча… /изследваща/ съжаленията, болката и значимостта на обикновените неща в живота. Това е завладяваща история и вдъхновяващ антидот срещу култа към самоусъвършенстването: манифест на истинското себеприемане.

 

Конна езда   Издателство "Нова Звезда" във Facebook   © 2022 Нова Звезда