Зелено вещерство - открийте магията на природата и кристалите


интернет книжарница "Нова звезда"
Автор: Пейдж Вандербек

Издателство:Асеневци

Корична цена:16.95 лв.
Отстъпка:3.39 лв. (20.00 %)
Цена:13.56 лв.
ISBN:978-619-7586-39-8
Година:2021
Подвързия:Меки корици
Страници:166
Език:Български

Зеленото вещерство е магическа практика, подходяща за всички, които искат да живеят в хармония със Земята и чудесата на природата. Тази книга ще ви научи как уверено да вървите по зеления вещерски път, подкрепяни от силите на петте елемента.
В началото ще разберете какво точно прави една вещица „зелена“, какви инструменти са ви нужни и как да подготвите специално пространство за практиката си. След това ще се запознаете с разнообразни отвари, магии и ритуали, включително как сами да си направите магическа пръчка, метла и възглавница за гадателски сънища.
С помощта на Пейдж Вендербек, зелена вещица с дългогодишна практика, ще се научите как да използвате цветя, билки и дървета за магии и лекуване. За ваше удобство растенията са подредени в списъци с техните ботанически имена и друга важна информация. Накрая има и раздел, посветен само на кристалите, които са незаменими съставки в много магии.
Всеки може да бъде зелена вещица! Почерпете от силите на природата и преоткрийте магията в живота си!Пейдж Вандербек е водеща на подкаста The Fat Feminist Witch Podcast от 2015 г., но се впуска във вещерството на вълната на уика още през 90-те години на миналия век.
Макар че е абсолютен Козирог, тя винаги се е вълнувала от мистичното и невероятното и го е превърнала в предназначение на живота си. Говори и пише и за съвременното вещерство, за приемането на пълнотата и за феминизма на собствения си сайт, както и на Medium, Revelist, The Dot и Flare, а също има участия в подкастите New World Witchery, Magick and Mediums, Cannabis Act и Hippie Witch. Обучавала се е за дула в toLabor в Ню Йорк Сити, учила е история и хуманитарни науки в колежа „Дъглас“ в Британска Колумбия и е завършила програмата по туризъм и пътуване в колежа „Сейнт Клеър“ в Онтарио.
Пейдж живее в Уиндзор, Онтарио, Канада, заедно с котката си Клавър и рибка на име Фиш в къща, пълна с духове. Посетете я онлайн на TheFatFeministWitch.com.