Корица CCNP Enterprise Advanced Routing ENARSI 300-410: Официално ръководство за сертификация - том 1

CCNP Enterprise Advanced Routing ENARSI 300-410: Официално ръководство за сертификация - том 1


интернет книжарница "Нова звезда"
Автори: Реймънд Лакост, Брад Еджуърт

Издателство:АлексСофт

Корична цена:49.00 лв.
Отстъпка:9.80 лв. (20.00 %)
Цена:39.20 лв.
ISBN:9789546564351
Година:2021
Подвързия:Меки корици
Страници:752
Език:Български

Анотация:
Това официално ръководство за сертифициране ви помага да усъвършенствате всички теми в изпита CCNP Enterprise Advanced Routing ENARSI, включително:

  • технологии в Слой 3, включително маршрутизиране IPv4/IPv6, EIGRP, OSPF и BGP;
  • VPN услуги, включително VPN в MPLS Слой 3 и DMVPN;
  • защита на инфраструктурата, включително ACL, AAA, uRPF, CoPP и IPv6 свойства на защита в първия скок;
  • инфраструктурни услуги, включително syslog, SNMP, IP SLA, Object Tracking, NetFlow, Flexible NetFlow и други.

"Официално ръководство за сертификация: CCNP Enterprise Advanced Routing ENARSI 300-410 - том 1" от Cisco Press ви позволява да положите успешно изпита от първия път и единственият ресурс за самостоятелно обучение, одобрен от Cisco. Експертните автори Реймънд Лакост и Брад Еджуорт споделят съвети за подготовка и съвети за полагане на изпита, помагайки ви да идентифицирате областите на слабост и да подобрите и концептуалните си познания, и практическите си умения.
Този пълен пакет за обучение включва:
  • процедура за подготовка за изпита, доказано помагаща да издържите изпитите;
  • викторина "Не го ли знам вече?", която ви позволява да решите колко време трябва да отделите на всеки въпрос;
  • практически упражнения, които ви помагат да подобрите познанията си;
  • последна глава за подготовка, която ви води през инструментите и ресурсите, които да ви помогнат да изградите вашия преговор и стратегии при полагане на изпита;
  • предложения за планиране на обучението и шаблони, които да ви помогнат да организирате и оптимизирате времето си за учене.

Добре приемано за своето ниво на подробности, планове за изучаване, възможности за оценка и затрудняващи въпроси за преговор и упражнения, това официално ръководство за обучение ви помага да подобрите концепциите и техниките си, което гарантира успеха ви на изпита.

Този том е част от серията "Официално ръководство за сертификация" на Cisco Press. Книгите в тази серия осигуряват официално разработени материали за подготовка за изпита, които предлагат оценка, преговор и упражнения, които да помогнат на кандидатите за Cisco Career Certification да идентифицират слабостите си, да концентрират усилията си за учене и да повишат увереността си с наближаване на деня на изпита.

Реймънд Лакост е водещ инструктор по Cisco Enterprise Routing and Switching, AWS и ITIL в StormWind Studios. Реймънд е издържал над 110 изпита и стената на кабинета му е украсена със сертификати от Microsoft, Cisco, ISC2, ITIL, AWS и CompTIA.

Брад Еджуърт, CCIE № 31574 (R&S & SP), е системен архитект в Cisco Systems. Брад е уважаван лектор в Cisco Live, където е представял различни теми. Преди присъединяването си към Cisco, Брад е работил като мрежов архитект и консултант за различни компании от Fortune 500.