Корица Ваксини For Dummies

Ваксини For Dummies


интернет книжарница "Нова звезда"
Автори: Шарън Перкинс, Д-р Меган Кофи

Издателство:АлексСофт

Корична цена:19.90 лв.
Отстъпка:3.98 лв. (20.00 %)
Цена:15.92 лв.
ISBN:9789546564375
Година:2021
Подвързия:Меки корици
Страници:280
Език:Български

Всички факти за ваксините в едно достоверно подреждане.

Получаването на инжекция е много по-лесно от разболяването, но какво точно поставяме в телата си, и как започна всичко това? "Ваксини For Dummies" е прост начин за поясняване на объркването. Пълна с най-новите факти защо ваксините могат да овладеят цяла армия от болести, включително COVID-19, тази книга може да ви помогне да се движите през ваксинационния лабиринт. Тя също така разкрива причините защо колебанието спрямо ваксините допринася за появата на заболявания. Ще откриете, че е лесно да направите големи решения за ваксиниране с помощта на това лесно за разбиране ръководство.И още:

  • актуализация с последните научни достижения по безопасност и ефикасност на ваксините;
  • запознаване как ваксините предотвратяват заболявания като полиомиелит и лещенка;
  • подготовка за потенциалните странични ефекти на ваксините;
  • преглед на графика за детски ваксини и наваксване, ако сте изостанали.

Д-р Меган Кофи е член на преподавателското тяло на Медицинската школа Гросман към Университетската болница в Ню Йорк. Тя е консултиращ лекар по инфекциозни заболявания към болницата Белвю в град Ню-Йорк и преподава заразни болести в университета Колумбия. Тя сътрудничи с екип в NYU за по-добро прогнозиране на сериозността на заболеваемостта от COVID.

Шарън Перксинс, дипломирана медицинска сестра, е съавтор на повече от 10 заглавия на For Dummies, включително Pregnancy For Dummies, Healthy Aging For Dummies, Dad’s Guide to Baby’s First Year For Dummies и Getting Pregnant For Dummies.